El dia 23 d’abril es farà la tradicional fira de sant Jordi i, igual que l’any passat, sols les floristeries podran vendre roses

El dia 23 d’abril cau en dissabte i en festa major petita, cosa que fa pensar en una Diada ben lluïda. I no només ho fa pensar això. També el fet que la covid-19 ha afluixat molt i es pot recuperar també la celebració tal com s’havia fet sempre, amb ambient al carrer, literatura i sobretot, amor. La idea és recuperar el carrer, tal com es feia fa dos anys, abans de la pandèmia.

El programa d’actes segueix el patró tradicional i genuí de la festa. Arrenca el dia 21, dijous, amb una hora del conte de sant Jordi a la Plaça de la República Catalana. El dia 23 hi haurà la Riera tallada i s’hi posaran paradetes de llibres i signatura d’autors locals. També hi haurà tallers infantils i vindrà Sant Jordi a fer un pregó, al matí. Es manté el criteri de l’any passat quan es va instaurar que només les floristeries puguin vendre roses, i també serà així aquest any, per evitar competència amb les floristeries. També hi haurà integrants d’Amics per l’Art del Maresme pintant la Diada en directe des del carrer. L’únic ingredient que hi falta és que faci un bon sol, però això ja no es pot ni planificar ni controlar.

Els detalls del Sant Jordi 2022 a Arenys de Munt els ha explicat la regidora de Cultura, Tònia Vila Paituví