El consum d’aigua ha augmentat de manera considerable durant els mesos de confinament

Durant els mesos de confinament el consum d’aigua ha augmentat de manera considerable respecte als mateixos mesos dels anys anteriors.

Així ho ha explicat el cap tècnic d’Aigües d’Arenys, Àlex Sola qui ha afegit que es tracta d’un augment normal tenint en compte les circumstàncies que hem viscut. En el període de març al maig s’ha produït un augment de l’11%.

En aquest mateix sentit, Àlex Sola recorda que l’Agència Catalana de l’Aigua va reduir la factura en un 50% als mesos d’abril i maig però no al mes de juny, el que significa un descompte total del 33%.

D’altra banda, sobre les actuacions que ha dut a terme Aigües d’Arenys durant els mesos de pandèmia hi destaquen, entre d’altres, la instal·lació d’un hidrant al carrer Panagall, les connexions de recuperació de la mina del Cornell i la col·locació d’un quadre elèctric a dos pous de la riera de Lourdes.

I pel que fa a les futures actuacions, Alex Sola avança que es canviarà el tram d’aigua dels carrers Vell i Olivera. De cara als mesos d’octubre i novembre està previst realitzar les tasques de neteja dels dipòsits.

D’altra banda, Àlex Sola ha lamentat la inundació d’algunes cases del carrer Panagall produïda per l’abocament de tovalloletes.

I per últim, Sola ha destacat la importància de recuperar la mina del Cornell.