El consorci Administració Oberta de Catalunya ha premiat a l’Ajuntament pel seu grau de digitalització i l’aplicació de mòbil Munni ja està 100% operativa

El consorci Administració Oberta de Catalunya ha premiat a l’Ajuntament pel seu grau de digitalització. Aquest consorci té la missió d’impulsar la transformació digital de les administracions catalanes, per promoure governs àgils, lògics i col·laboratius.

El regidor de noves tecnologies, Josep Sánchez, s’ha mostrat satisfet perquè considera que aquest premi reconeix l’esforç que ha fet l’Ajuntament per posar-se al dia amb la tecnologia. Sánchez també destaca que Arenys de Munt presta els mateixos serveis que la resta de municipis però a un menor cost.

L’aposta del govern d’Arenys de Munt per l’administració digital ha generat un estalvi de més de 100.000 € durant l’any 2018 segons dades del Consell Comarcal del Maresme.
El proper 7 de març el consorci lliurarà a l’Ajuntament el guardó a la Sala Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

I parlant de noves tecnologies, l’aplicació de mòbil Munni ja està 100% operativa.

Després d’un temps en fase “beta”, l’aplicació Munni ja està operativa tan per IOS com per Android. Aquesta app permet als veïns fer arribar incidències al govern, consultar els horaris de la recollida selectiva i notícies municipals, entre d’altres.

Per tal de que el poble conegui amb més detall l’aplicació, properament a l’Oficina d’Atenció al Vilatà es podran consultar unes butlletes informatives.