El conseller de la Generalitat, Chakir El Homrani valora la voluntat de fer un nou geriàtric a Arenys de Munt

Divendres passat varem tenir la visita a Arenys de Munt del conseller de treball, afers socials i famílies del govern de la Generalitat, Chakir El Homrani.

Des de fa uns mesos, des de l’Ajuntament s’està treballant amb el Projecte d’un nou geriàtric i per aquest motiu s’havia demanat una reunió a Barcelona, amb el conseller, però finalment aquesta s’ha portat a terme a Arenys de Munt.

L’alcalde Joan Rabasseda ha explicat que la voluntat de la reunió és demanar la col•laboració de l’administració per aquest projecte i també per parlar de les places publiques que s’haurien d’ampliar.

Per la seva part el conseller, Chakir El Homrani, ha comentat que amb la voluntat i l’esforç de les administracions serà possible, tot i que aquest projecte primer s’haurà de valorar.

Aprofitant la visita, el conseller va signar el llibre d’honor de l’Ajuntament. Hi van participar a més dels representants de l’ajuntament, la vicepresidenta del Consell del Poble, el President de l’Esplai i la directora de la residencia Verge del Remei.

En referència a aquest projecte de fer un nou geriàtric, de moment des dels informatius no podem avançar res, ja que la secretaria municipal no ho permet emparant-se en la normativa de la junta electoral.