El Consell del Poble proposa tres línies de treball: funcionament de la piscina municipal, Esplai de la gent gran i civisme

Com ja vam explicar, el passat dimarts es va celebrar la primera sessió de l’any del Consell del Poble d’Arenys de Munt, i aquest matí han vingut a la ràdio alguns membres no politics del consell per explicar els canvis en la dinàmica de treball.

Abans de tot, han volgut remarca el canvi d’actitud per part de l’Ajuntament que sembla ara interessat en escoltar i tirar endavant les propostes del consell.

Proposen al govern municipal tres línies de treball que han identificat  com a importants per a millorar la vida col·lectiva a Arenys de Munt: la piscina municipal, l’Esplai de la gent gran i el civisme.

Pel que fa a la piscina, Nuri Vilaró ha dit que hi ha certa deixadesa en el manteniment com per exemple en la qualitat de l’aigua i les fustes del terra. Mireia Ballesta ha dit que van proposar que la piscina fos gestionada per la GUSAM i que el benefici es reinvertís en millores. També fins i tot en un futur, cobrir-la i climatitzar-la.

Sobre l’Esplai de jubilats, el consell suggereix que qualsevol jubilat del poble hi pugui accedir sense la necessitat de ser soci.

Per últim, en temes de civisme el consell ha denunciat que al poble hi ha certa deixadesa i per això es va parlar sobre la importància d’inculcar el civisme des de petits. Van proposar per exemple vincular les escoles amb els espais circumdants per tal de que els nens aprenguin a cuidar l’espai.

El govern municipal treballarà aquestes propostes amb el conjunt d’actors implicats i donarà la seva resposta a la propera sessió del Consell, que es celebrarà durant el mes d’abril.

D’altra banda, al web de l’ajuntament ja teniu un enllaç del Consell del Poble on trobareu el formulari per si us voleu apuntar com a membres.