El Consell de Comunicació va servir per presentar el full de ruta de la Ràdio i altres eines comunicatives de l’Ajuntament

Ahir es va celebrar el Consell Municipal de Comunicació d’Arenys de Munt on es va parlar dels diferents mitjans de comunicació del poble. Es va exposar la situació i el futur de la revista municipal, el web de l’ajuntament, Ràdio Arenys de Munt i AmunTV .

Pel que fa a la Ràdio, es va presentar al nou director, Oriol Leo, que va exposar  el projecte per la l’emissora entre el 2017 i el 2020. Aquest projecte vol ser un full de ruta que especifiqui els objectius a assolir en els propers anys, com son consolidar la franja informativa, incrementar l’audiència i els ingressos publicitaris o potenciar els continguts d’AmunTV.

El Projecte també contempla les inversions necessàries per la modernització de les instal·lacions, com, per exemple, adquirir un nou SAI, un nou processador d’àudio i realitzar millores a l’Estudi 1. En el Consell també es va debatre la creació del Consell Assessor de Ràdio Arenys de Munt.

L’acte també va servir per presentar l’aplicació Munni, parlar de l’estat d’execució del pressupost de l’àrea de Comunicacions del 2017 i del nou pressupost per aquest 2018.

Als següents enllaços podeu consultar i descarregar-vos el PRAM 2017-2020 en format pdf i en versió extensa o en diapositives

 

Powerpoint PRAM en PDF

Projecte Ràdio Arenys de Munt 2017-2020