El conegut mag Joaquín Matas, resident a Arenys de Munt, participarà demà a la gran final del programa televisiu Got Talent de Telecinco

De moment tot el seu pas pel programa ha estat un èxit. Va accedir a la final amb el “passi d’or”  que li van donar tots els membres del jurat, inclòs Risto Mejide, que en va ser el principal instigador. A la semifinal va ser el participant més votat pel públic i això li permetrà participar a la final aquest dimarts, 20 de desembre, a les 10 de la nit.

Matas ha explicat que té moltes ganes d’actuar i que s’ho agafa com una actuació en directe més, com la resta que fa habitualment, ignorant el fet de que hi ha càmeres i que l’estarà veient gent d’arreu d’Espanya en directe. Ha confirmat que farà màgia d’aprop, amb una baralla de cartes, amb molta interacció directa amb el jurat. El mag va prometre que durant el truc de la gran final deixarà caure alguna frase referent a Arenys de Munt, per fer una picada d’ullet al nostre municipi. I també diu que si guanya farà un gran agraïment als veïns del poble.

Al programa hi sortiran dos mags més, i els vots dels aficionats a la màgia es repartiran entre tres, i això pot restar vots a cadascuna de les propostes i donar la victòria a una proposta d’un altre àmbit.

Tothom qui vulgui donar el seu suport a Matas des de casa, per tal que guanyi Got Talent, es pot descarregar l’app Mitele, registrar-se gratuïtament amb una adreça de correu electrònic, nom d’usuari i contrasenya. Un cop finalitzada la gala, tindrà cinc minuts per anar a l’apartat “votacions” de l’app i votar Joaquim Matas entre tots els artistes que participin al concurs demà a la nit.

Aquesta és l’entrevista sencera al mag Joaquim Matas emesa avui a l’informatiu.