El concert de les germanes Neddermann va omplir la sala gran del Centre i va permetre recollir 635 euros per La Marató de TV3

Aquesta va ser la primera de les activitats organitzades per la regidoria de festes de l’ajuntament d’Arenys de Munt, per aquestes dies de Nadal. El regidor de festes, Abel Coll, es mostra molt satisfet amb la resposta de les 127 persones que van gaudir de les nadales de Judit i Txell Nedderman i agraeix el bon feedback del públic.

Recordem que dins les activitats de Nadal, el dia de Sant Esteve tindrem un concert amb Guillem Roma. Serà a les 7 de la tarda al Centre. Abel Coll afirma que serà una proposta que sorprendrà als assistents.

I diumenge vinent, a les 5 de la tarda a la Sala Municipal, Teatre al Detall farà l’espectacle infantil L’Endrapasomnis amb la Tresca i la Verdesca. Txell Botey, de la companyia, explica que es tracta d’un conte misteriós i complert.

El 2 de gener, a les 5 de la tarda a la Sala Municipal, la mateixa companyia oferirà l’espectacle per a infants de 0 a 4 anys, El núvol gris, gras i gros.

I el 4 de gener, a les 6 de la tarda a la Sala Municipal, la companyia Espiral Mágica representarà l’espectacle infantil Orelles de papallona, de la Georgina Cort. Les entrades són gratuïtes però cal reservar-les a través del web de l’ajuntament.