El Col·lectiu pel Museu Arxiu d’Arenys de Munt oferirà gratuïtament el curset “Història familiar, arxius i recerca a Arenys de Munt”

El faran durant els mesos de març i abril de 2022. Aquest curset pot ser útil per conèixer els antecedents familiars, encetar una recerca històrica a Arenys de Munt o a la comarca, conèixer una mica més el món de la història, els seus fonaments i els recursos que es poden trobar a Internet per fer recerca històrica.

La formació es farà a Can Borrell de 10 a 11.30 h i constarà d’una primera sessió el dia 5 de març anomenada Introducció a la recerca històrica, a càrrec de Francesc Forn i Salvà. El dia 12 de març Imma Moratalla explicarà com funcionen els arxius. El dia 19 es farà una sessió sobre Genealogia i història familiar, a càrrec de Gaspar Casals. El dia 26 de març hi haurà una introducció a l’heràldica i el blasó familiar, a càrrec de Gustau Adzerias.I el darrer dia será el 2 d’abril, quan Elies Surroca explicarà les Claus de la recerca a Internet.

Les inscripcions es poden fer escrivint un correu a col.lectiumuseuarxiu@gmail.com o a Can Borrell el primer dia del curset. Francesc Forn i Salvà, ho ha explicata  l’informatiu de la ràdio