El col·lectiu la Destil·leria de Mataró, on hi ha artistes d’Arenys de Munt, torna a oferir la mostra “Fins a Tres-cents”

Com cada any per aquestes dates el col·lectiu d’artistes La Destil·leria de Mataró  presenta la nova edició de la mostra «Fins a tres-cents». Bàsicament és una mostra on cada peça exposada està a la venta, amb un preu de fins a tres-cents euros com a màxim. És la gran mostra col·lectiva dedicada a l’art actual en petit format. Una singularitat, absolutament inèdita, que vol posar a l’abast de tothom una obra diversa i extensa durant un període, el nadalenc, amb la voluntat d’oferir la possibilitat d’adquirir un dels millors regals possibles: l’art.

Conformen una plèiade d’artistes de característiques i estils tan diversos que el sol fet de reunir-los ja justifica aquesta iniciativa. Però més enllà d’això, el que singularitza aquesta mostra és la gosadia que –ni que sigui per una vegada– es pugui bastir un acord per consensuar una proposta, un format i un preu perquè per Nadal puguem gaudir de l’art.

«Fins a tres-cents» es caracteritza per ser una exposició d’art de petit format on en aquesta 9ª edició hi participen prop de 50 artistes. I una d’aquestes artistes, que és d’Arenys de Munt, és Golly Rectoret Cerdà. Ha explicat que ja fa anys que es fa i l’objectiu és oferir art assequible, que es pugui comprar a un preu no massa alt, i que pugui arribar a moltes llars. La Mostra acaba el 21 de gener, i pot ajudar a qui no sap mai què regalar, i ara pot optar per regalar una peça artística.