El Club Esportiu us convida a provar els entrenaments i al juliol torneig de futbol 7

S’ofereix escola de futbol, entrenadors i monitors qualificats, educadors de l’esport i metodologia formativa.

La presidenta del club, Monica Olivares, explica que aquests entrenaments són gratuïts i el que es pretén és que de cara al setembre s’animin i formin part del club.

Aquests entrenaments també van dirigits a les nenes, ja que des del club es volen organitzar equips base femenins perquè puguin jugar la propera temporada.

D’altra banda, com cada any, del 25 de juny al 27 de juliol, es farà el campus d’estiu de futbol i com a novetat un campus multi esportiu pels més petits.

I del 2 al 20 de juliol es farà un Torneig de futbol 7 per majors de 18 anys (masculí i femení) amb una única categoria. Els partits seran a les 8 del vespre amb un màxim de 12 jugadors. La inscripció són 200 euros per equip i el guanyador rebrà 400 euros de premi.

Jordi Soler del Club explica que és una proposta que fa temps que volien engegar. El funcionament del torneig es decidirà segons els equips inscrits.

Jordi Soler ha volgut remarcar que aquest torneig no pretén fer competència a cap altre proposta sinó al contrari, ja que creu que el fet de tenir diversos tornejos enriqueix la pràctica esportiva del poble.

Per més informació i inscripcions podeu enviar un correu a: clubesportiuarenysdemunt@gmail.com o anar a l’oficina del club.