El Cicle Insòlits porta: Hola Federico, amb Assumpta Rojas

Aquesta primavera arriba la 2a edició d’Insòlits, un cicle d’arts escèniques que pretén omplir de música, teatre i poesia la Sala Corrioles del Centre Moral.

El cicle vol impulsar i difondre la creació contemporània i multidisciplinària i les arts en viu en tres diumenges a la tarda on els amants de la cultura escènica podran gaudir, de propostes artístiques molt properes i singulars.

Per a això, el públic podrà accedir lliurement als espectacles i aquelles persones que ho desitgin podran col·laborar tot fent l’aportació econòmica que considerin adient (taquilla inversa).

La primera proposta és aquest diumenge, a les 7 de la tarda, amb l’espectacle: Hola Federico, a càrrec d’Assumpta Rojas.

Ella mateixa explica que la idea va néixer arrel de llegir un llibre on va descobrir l’admiració que hi ha hagut sempre a Catalunya envers l’artista. L’espectacle barreja cant i recitació, i s’endinsa en la vida i la obra de Federico Garcia Lorca.

Entre paraules, jocs, música i poemes de Lorca, Assumpta Rojas en va mostrant la dualitat de la seva personalitat, per un costat la seva vitalitat, alegria i humanitat , i per un altre el seu malestar i dolor més íntims.

Una escenografia molt estudiada, les projeccions d’imatges del poeta, la interpretació d’Assumpta Rojas i les sàvies paraules del poeta, en la veu de Manuel Veiga, fan d’aquest espectacle un imprescindible pels amants de la figura de Lorca.