El Cicle de passejades d’estiu que s’han fet al juliol han tingut molt bona resposta de participació

Recordem que aquestes passejades s’han portat a terme tots els dimecres de juliol i s’han fet a l’entorn d’Arenys de Munt, amb l’objectiu de conèixer el poble i fer esport. Han estat guiades per Gaspar Casals.

La regidora d’esports, Marta de la Iglesia, s’ha mostrat molt contenta amb la participació i ha avançat que el proper 22 de setembre es farà una sortida pels voltants d’Arenys de Munt a càrrec de Lídia Freixes.

I parlant de sortides, el dia 29 d’agost es farà la quarta sortida nocturna popular d’estiu. La caminada començarà a 2/4 de 8 de la tarda a la Plaça de l’Església i acabarà a la piscina municipal. Aquesta caminada serà a favor de la Fundació per l’Esclerosi Múltiple.

El preu de la sortida són 6 euros, que inclouen entrepà, una beguda, l’assegurança, el bany a la piscina i el donatiu d’1 euro per la Fundació.

Les places per participar són limitades i els tiquets estan disponibles al bar de la piscina i a l’ajuntament fins el 24 d’agost. Dir-vos que cal portar aigua, banyador, llanterna, tovallola i xancles.