El Centre ofereix aquest cap de setmana una xerrada, un torneig de PlayStation4 i una pel·lícula infantil

El Centre Moral d’Arenys de Munt organitza tres propostes per aquest cap de setmana. La primera és divendres i és una xerrada on es parlarà d’immigració. Serà a càrrec de Quim Cervera, coordinador de l’eix, diversitat i democràcia, justícia i pau. Aquesta xerrada servirà per reflexionar sobre els moviments migratoris que vivim contínuament, i serà la primera xerrada d’un conjunt de 3 que es faran al llarg d’aquest any al Centre sobre la immigració, organitzades pel nou grup ATRI. En aquesta primera xerrada es donarà un enfocament més global que posi en context la realitat migratòria a Catalunya per conèixer qui són els immigrants per causes socioeconòmiques, quines són exactament aquestes causes, i quines respostes es donen des d’Occident. Ho explica Xavier Majó, del grup ATRI del Centre Moral.

Aquesta primera xerrada serà divendres a 2/4 de 8 del vespre a la Sala Corrioles. D’altra banda, Xavier Majó, avança que les properes xerrades tractaran sobre la immigració dels menors i de la tasca que fan les ONGs per ajudar als immigrants.

D’altra banda, el mateix divendres, a les 6 de la tarda, el Centre Moral posa tot a disposició per iniciar una petita secció de tornejos de videojocs. Durant aquesta primera jornada es jugarà al FIFA20 de la Play Station 4, i seran els mateixos participants qui decideixin la temàtica dels següents tornejos. La participació és oberta a tothom i les inscripcions es poden fer a través del web del centre. Des del Centre asseguren que la idea és donar-li continuïtat celebrant un torneig per setmana, o bé per quinzena.

I la tercera proposta és per diumenge, on a la sala gran del centre podrem veure cinema en català amb la projecció de “Mascotes 2”. A “Mascotes 2” tornen el gos Max i els seus companys, mascotes que guarden curiosos secrets en el seu dia a dia a Nova York mentre els seus amos no estan a casa. Anna Alsina, encarregada d’aquest cicle, ho explica.

La projecció de Mascotes 2 serà a les 5 de la tarda.