El Centre Moral ofereix el carnet de soci en format digital

El Centre Moral d’Arenys de Munt té a punt els nous carnets digitals del Centre. Els podeu aconseguir enviant un WhatsApp al 683 580 661. El carnet de soci ofereix diferents avantatges i el centre l’enviarà en format digital per WhatsApp perquè es pugui tenir sempre al mòbil.

D’altra banda, l’Associació Cultural Esplai de Circ “Encirca’t” està preparant (per si les condicions sanitàries ho permeten) el seu casal d’estiu a la Sala Corrioles del Centre Moral. Està previst que es faci del 22 de juny al 30 de juliol, de 9 a 1 del matí. Els nens i les nenes d’entre 6 i 12 anys podran gaudir d’unes setmanes plenes de jocs, creativitat i diversió coneixent la màgia del circ. Les inscripcions estan obertes fins al 10 de juny. Per a més informació podeu enviar un correu a: info@encircat.org o trucar al 622652577.

I demà el Canal 33 emetrà, a les 10 del vespre, el documental “Ateneus, llavor de llibertat”. Una mostra, produïda per la Federació Ateneus i fins ara inèdita, de la capacitat que tenen els ateneus per oferir una cultura que implica participació, compromís i creixement personal; una cultura que, alhora, fomenta la sociabilitat i la solidaritat. I tot seguit podrem veure, la pel·lícula documental “Maleïda 1882”, la qual havia de projectar el Grup de Muntanya el passat mes de març al Centre Moral i que van anul·lar per causa de l’estat d’alarma