El Centre Moral ja té a punt els detalls del Pessebre Monumental i les carrosses de la Cavalcada de Reis

El grup de pessebristes d’Arenys de Munt es troba en la recta final de la confecció del Pessebre monumental d’enguany. Un pessebre que serà especial perquè aquest any es compleixen 65 anys de la inauguració del primer. Un pessebre que porten treballen des del mes d’octubre. Així ho ha van explicar al programa “El Centre és viu” d’ara fa dos dissabtes. Van explicar això i altres coses. Una d’elles, que aquest any han comptat amb noves cares al grup.

 

Com ja saben, cada any el pessebre té un lema, un missatge i que marca el paisatge de l’obra. Enguany es farà un paral·lelisme amb la Sagrada Família, que van ser desplaçats cap a Betlem.

I tal com hem dit abans, aquest any és 65è aniversari del pessebre. Una xifra especial i que no es podia passar per alt. Per aquest motiu, s’ha preparat una exposició que compta amb diversos objectius.

El pessebre s’inaugura el vespre del dia 24 de desembre.

El grup de carrossaires del Centre pretén celebrar la Cavalcada de Reis amb absoluta normalitat després de l’excepcionalitat de la celebrada aquest any. Així ho van afirmar fa dos dissabtes al programa el Centre és viu. Els carrossaires volen celebrar la Cavalcalda com s’ha fet sempre. Passant per la Riera i acabant amb la recepció a plaça. Recordem que l’any passat la situació sanitària va obligar a celebrar una cavalcada atípica i que no va agradar als carrossaires.

Com ja s’ha convertit en habitual, serà l’evolució de la situació la que decidirà com es desenvolupa la Cavalcada d’aquest Nadal.