El Centre Moral ja ha recollit 100.000 euros de la campanya de microavals per poder tirar endavant les obres de remodelació

Recordem que per tal de tenir la concessió definitiva del crèdit, es va engegar aquesta campanya de microavals que demana a socis, beneficiaris, amics i col·laboradors del Centre que mostrin confiança amb el Centre i n’aportin un microaval. Cada persona pot avalar un màxim de 5.000€, i es pot fer omplint el formulari que trobareu al web del Centre Moral.

L’aval mancomunat no comporta cap immobilització de diners, ni dipòsit o fiança. És a dir, és només un compromís personal i individual que confia amb un projecte col·lectiu.

Tot i que des del Centre estan satisfets amb la xifra i la resposta de la gent, el seu president, Esteve Torrent explica que seria ideal que abans de la segona quinzena de setembre recollissin entre 30.000 i 50.000 euros més per poder demanar el crèdit.

I d’altra banda, en referència a la setmana solidaria, Esteve Torrent s’ha mostrat molt content i agraït als Voluntaris per haver dedicat la setmana solidària al Centre Moral.

També ha recordat que l’11 de setembre posaran una paradeta en la que es podrà adquirir merchandatge per col·laborar.

I el dia 8, i en col·laboració de Donaviva organitzaran una festa mojito als jardins de la masia de Can Borrell.