El Centre Moral ja ha aconseguit 90 mil euros de la campanya de microavals

Es per a l’obtenció del crèdit de 300.000€ que financin la primera fase de les obres del Centre i evitar el seu tancament. Per tal de tenir la concessió definitiva del crèdit, s’ha engegat aquesta campanya de microavals que demana a socis, beneficiaris, amics i col·laboradors del Centre que mostrin confiança amb el Centre i n’aportin un microaval. Cada persona pot avalar un màxim de 5.000€, i es pot fer omplint el formulari que trobareu al web del Centre Moral. L’aval mancomunat no comporta cap immobilització de diners, ni dipòsit o fiança. És a dir, és només un compromís personal i individual que confia amb un projecte col·lectiu.

El president del Centre, Esteve Torrent, explica que l’objectiu és aconseguir els 300 mil euros en avals, però que amb un mínim de 100-150 mil també poden tirar endavant el crèdit.

A la revista el Batec d’aquest mes d’agost s’explica tota aquesta campanya i és detalla la informació. D’altra banda, en el mes de juliol s’han fet trobades amb algunes entitats que també faran actes per recaptar diners, com ara els Voluntaris, Dona Viva, el Mapa i l’Ateneu Independentista.

I en la modificació de crèdit que es va aprovar en el darrer ple municipal es va aprovar una inversió de 40 mil euros que l’ajuntament destinarà al centre. Amb aquest diners és començarà a fer la primera fase de les obres.

Tot plegat bones noticies perquè les obres de reforma del Centre Moral es puguin fer. Esteve Torrent detalla les obres que es faran a partir de la tardor.