El Centre ens proposa la projecció de “La Vampira de Barcelona”, recentment premiada als Premis Gaudí

Diumenge des del Centre ens proposen cinema. Concretament la projecció de la pel·lícula “La Vampira de Barcelona”, recentment premiada als Premis Gaudí i que des del serveis informatius ja en vam parlar però ens vam centrar sobretot en la valoració que feia el seu director, Lluis Danés, al guardó rebut.

Avui ens centrem en l’argument i en el missatge que ens vol transmetre aquest film basat en l’imaginari popular al voltant d’Enriqueta Martí, anomenada la «vampira del Raval» o «de Barcelona». Lluis Danés va ser aquesta setmana al Cafè del Matí on va explicar l’origen de la pel·lícula i la importància de no creure’ns tot el que ens expliquen.

Danés afegia que es tracta d’una pel·lícula molt oberta i que a través del film volen fer veure a la gent que no tot el que ens expliquen és veritat i que a vegades la informació es tergiversa per diferents interessos.

La projecció serà diumenge a les 6 de la tarda a la sala gran del Centre. Les entrades anticipades les podeu comprar al web centrearenysdemunt.cat