El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex visita la pista de l’Espanyol i el Club Futbol Sala s’enfronta al Martorell, també fora de casa.

El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex disputa aquest dissabte la 15 jornada de l’OK Lliga Plata. Ho farà a la pista de l’Espanyol, 7è classificat a la taula amb 16 punts. En els darrers tres partits, el conjunt blanc-i-blau suma dues derrotes i una victoria. Per la seva part, l’equip dirigit per Raul Castillo arriba a la cita 3r a la classificació amb 30 punts, a 10 punts de líder. Els arenyencs volen treure’s l’espina de l’última derrota a casa, davant el Vilanova. El tècnic espera un partit vistós i disputat entre dos equips amb una idea de joc similar.

D’altra banda, passem al futbol sala perquè els arenyencs visitarà aquest dissabte la pista del Martorell, 2n classificat de la Segona Divisió B nacional i que suma 4 partits sense conèixer la derrota. Per la seva part, el conjunt arenyenc, dirigit per Tati Torres arriba cuer a la cita, ja amb la vista posada en la segona fase amb l’objectiu de salvar la categoria. L’Arenys de Munt encadena 11 derrotes consecutives i es pren el final de la primera fase com un aprenentatge per arribar la segona fase en la millor forma possible.