El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex s’enfronta aquest cap de setmana a l’Alpicat i el Club Futbol Sala disputarà dues jornades

En hoquei patins, El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex rep diumenge a l’Alpicat en el partit corresponent a la 16a jornada de l’OK Lliga Plata. Els arenyencs arribaven amb l’objectiu de trencar la mala dinàmica en la que estan immersos encadenant dues derrotes consecutives. Per la seva part l’Alpicat arriba a la cita 5è classificat sumant 6 dels darrers 9 punts possibles. L’entrenador de l’Arenys de Munt, Raul Castillo preveu un partit molt disputat entre els dos equips que ofereixen el joc més vistós.

Canviem d’esport i ens centrem ara en el futbol sala, perquè el conjunt arenyenc dirigit per Tati Torres disputarà aquest cap de setmana dues jornades de la Segona Nacional B. Dissabte reben al Cerdanyola en la 17a jornada del campionat domèstic i diumenge viatgen a les illes per enfrontar-se a l’Ibiza en la 11a cita de la lliga, ajornada en el seu moment. Marc Vila, segon entrenador, reconeix que és un repte difícil afrontar dues jornades en dos dies i contra dos grans equips.