El Centre de Formació d’adults Enric Camón ofereix tres seminaris aquest mes de desembre

Dimecres 14 Time machine: learning verb tenses, on es treballarà l’ús de la llengua anglesa aplicat a situacions quotidianes. I també el dia 14 s’ofereix “l’art i la nuesa”. S’explotarà l’art com expressió de la nuesa de l’ànima de l’artista. Dijous 15 de desembre es farà “L’heure des Jeux”, seminari en francès per practicar l’idioma parlat a través del joc.Daniel Navarrera Prada, docent d’anglès, va passar pels micròfons del Cafè del Matí i va explicar que es centrarà en el mon de Sherlock Holmes.

El seminari d’anglès serà, com dèiem el 14 de desembre. Aquell mateix dia es celebrarà també el d’Història de l’Art. Juan Morales Hernández, docent d’història de l’art, va explicar que en els darrers anys ha detectat que els alumnes estan més interessats en l’art amb una visió mundana que no pas cronològica.

I per últim, el dia 15 es durà a terme el seminari de francès. Sylvie Juliette Grüngrass,  va comentar que es centrarà en els jocs de taula ja que segons la professora és una manera molt senzilla i divertida d’iniciar-se en l’aprenentatge d’un idioma.

Es faran de 7 a 9 del vespre al centre de formació d’adults i la idea es que se’n celebrin més a partir del gener.