El Centre Cívic ja té acabades la planta baixa i el primer pis. Durant el 2022 s’adjudicaran les obres del segon pis

Ahir dimarts els directes del Cafè del Matí van anar fins al Centre Cívic per conèixer l’estat de les obres que segueixen avançant segons el previst. Allà ens van atendre la regidora d’Urbanisme, Mari Àngels Gros Argelés i la regidora de Cultura, Tònia Vila Paituví. Les obres segueixen avançant. La regidora d’Urbanisme va explicar que les obres al Centre Cívic es van dividir en fase 1, ja acabada, i fase 2. Aquesta fase 2 s’ha dividit en etapes A, B, C i D. L’A, la B i la C ja estan acabades i només resta l’etapa D que es licitarà durant aquest any.

Així doncs, les obres continuen endavant malgrat les dificultats que han anat apareixent. La més important, òbviament, ha estat la pandèmia.

Això pel que fa a l’estat de les obres. Per la seva part la regidora de Cultura, Tònia Vila Paituví va comentar que les entitats del poble tenen moltes ganes d’instal·lar-se al Centre Cívic i poder desenvolupar la seva activitat d’una manera més ordenada i senzilla.

Preguntades sobre quan s’obrirà l’equipament, des del govern es mostren cautes i no avancen cap data concreta. Tot i això, la idea és començar a obrir els espais finalitzats quan s’urbanitzi el paviment exterior de l’edifici.

Podeu recuperar la connexió sencera a la web de la ràdio, a la carta, dins la secció del Cafè del Matí, i també en podreu veure un vídeo properament a la web de la ràdio, editat per AmunTV