El Centre acollirà diumenge una mostra de tres espectacles de microteatre en clau d’humor escrits per Emma Dotras

Es tracta d’Entre llençols, Perduts i Detingui’m.

Entre Llençols està interpretat per Mariona Fernández i Núria Herrero. Una obra que fa mofa d’una situació força quotidiana. Una parella se’n van al llit a dormir i una de les dues noies no té son. El diàleg que es crearà serà divertit i delirant. En parla Emma Dotras.

D’altra banda, Perduts està interpretat per Àlex Pujol i Martina Sansa. Una obra còmica amb un toc de misteri. Una parella torna a casa en cotxe i de nit. L’Albert s’adorm i l’Eva n’està segura del camí que ha agafat però es desconeix si serà el que els portarà a casa.

I els actors de Detingui’m són Miquel Àngel Pascual i Esteve Jofre. Un ciutadà que ve de comprar és aturat per un guàrdia. La situació que es donarà entre ells és altament surrealista, ja que mitjançant l’humor es pretén fer mofa de la recent situació de confinament que hem viscut i estem vivint.

Le entrades estan disponibles a través del web del Centre, tot i que per la sessió de les 6 de la tarda ja no queden entrades, però si podeu anar a la sessió de les 8 del vespre.