El cementiri estarà obert demà dia de Tots Sants

Aquest cap de setmana hi ha hagut ja força gent que ha anat als cementiris a visitar el nínxol dels familiars o amics difunts i demà, dia de Tots Sants, és quan encara es preveuen més visites. Per això es manté actiu el dispositiu de seguretat i mobilitat per demà.

El regidor d’espai públic, Àngel Castillo ha explicat per què no s’ha fet l’actuació que hi havia prevista per eliminar les barreres arquitectòniques al cementiri. Ha dit que no ha estat possible per un tema pressupostari, però que probablement l’actuació es dividirà en dues parts, i la primera s’engegarà el més aviat possible. Recordem que demà, 1 de novembre, la persona encarregada del manteniment del cementiri estarà tot el dia a disposició de la gent que necessiti ajuda per arribar al seu nínxol.

Castanyes(1)I a la tarda, es farà la popular castanyada que organitza la Breda de l’Eixample d’Arenys de Munt.

A més de menjar castanyes, també podrem escoltar a l’escriptora local Fina Joseph que llegirà un recull de contes. Fina Joseph ha explicat que es farà una representació del conte “Dones d’Aigua”. Serà a l’Eixample, a partir de les sis de la tarda.