El celler Tal Com Raja, juntament amb l’associació Pensa en Vi i l’Ajuntament d’Arenys de Munt prepara la 1a Festa del Vi Novell

El celler Tal Com Raja, juntament amb l’associació Pensa en Vi i l’Ajuntament d’Arenys de Munt prepara la 1a Festa del Vi Novell.

Aquesta és la primera vegada que Arenys de Munt acollirà un esdeveniment d’aquestes característiques. Joan Munic, del celler Tal com Raja, explica que creuen apropiat celebrar aquesta festa en l’època en que es comencen a tastar els vins de l’anyada.

Joan Munic destaca que Arenys de Munt compta amb una vintena de productors de vi per l’autoconsum que elaboren el vi de manera tradicional.

Munic també afegeix que la idea és que tots els productors que participin de la festa elaborin el vi de manera ecològica.

A més a més, des de la organització volen convidar a cellers d’una major magnitud que també elaborin el vi de manera natural

Joan Munic avança que convidaran a diferents restaurants del poble per tal que els seus plats acompanyin al tast de vins.

Està previst que a festa es celebri el 16 de novembre, i si esteu interessats a participar-hi, podeu posar-vos en contacte amb el Celler Tal com Raja.