El CatSalut ofereix una infermera pediàtrica una tarda a la setmana per atendre infants sans des del CAP d’Arenys de Munt

Avui al matí, a les 10, s’ha fet la reunió que estava prevista de nou amb el CatSalut per seguir tractant del retorn del servei de pediatria al CAP d’Arenys de Munt. Com ja saben fa ben bé mig any que les famílies amb canalla petita s’han d’anar a visitar al CAP d’Arenys de Mar a causa d’una reestructuració del servei que ha comportat que al nostre municipi no hi hagi servei de pediatria i tot se centralitzi al poble veí. Això ha comportat queixes i protestes de les famílies i reunions entre l’Ajuntament i el Departament de Salut per restablir el servei habitual. També es va posar a disposició de tothom una adreça de correu electrònic on enviar queixes pel servei de pediatria a Arenys de Mar. Amb tot això avui al matí s’ha fet una nova reunió entre Ajuntament, famílies, oposició, Generalitat i el CAP. L’acord que s’ha près en aquesta reunió és que a partir de la setmana que ve, una tarda a la setmana, quatre hores, hi haurà una infermera pediàtrica al CAP d’Arenys de Munt, per atendre a infants que hagin de fer la revisió corresponent o posar vacunes. Les visites mèdiques i les urgències es seguiran fent des d’Arenys de Mar.

L’Ajuntament diu que seguiran reclamant la restitutució total del servei. Les famílies es mostren indignades amb el tracte rebut pel CatSalut, veuen un pedaç la solució proposada d’una infermera una tarda a la setmana i anuncien noves mobilitzacions. A l’informatiu n’hem parlat amb la regidora de Sanitat, Mari Àngels Gros, i amb un dels representants de les famílies afectades, Marc Pruñonosa.