El cap de setmana esportiu ens deixa una mica de tot; victòria del futbol sala, empat del primer equip de futbol i derrota dels veterans de futbol

Hem de començar el repàs de la jornada esportiva parlant de futbol sala. El conjunt dirigit per Tati Torres suma la 1a victòria de la temporada al imposar-se al Futsal Mataró per 3 gols a 6 en un gran partit dels arenyencs. D’aquesta manera, l’Arenys de Munt comença el curs amb 4 dels 6 punts possibles.

Aquesta ha estat l’única victòria del cap de setmana. El primer equip de futbol va empatar a 3 en la seva visita al camp del Pla d’en Boet i es deixa els primers punts de la temporada. Els de Christian Pajuelo Cerrillo sumen 10 dels 12 punts possibles i es col·loquen a la 2a posició.

I els veterans protagonitzen la única derrota. L’equip dirigit per Raul Serrano Garcia va caure per 1 gol a 2 davant el Tirol, líder de la competició en aquestes dues primeres jornades. L’entrenador lamenta la derrota i creu que l’empat hagués estat el resultat més just.