El campió d’Espanya d’ultra trails 2018 Andreu Simon participarà diumenge a la marató de 42 kilòmetres

Diumenge arriba la trentena edició de la marxa d’Arenys de Munt. Organitzada pel Grup de Muntanya amb la col·laboració dels Muntanyencs i de diverses entitats i comerços del poble.

Com l’any passat la Marxa dels Termes es divideix en 4 curses diferents: Kids, Marxa popular, Mitja marató i la Marató.

La marxa dels petits tornarà a ser solidaria ja que tothom que vulgui portar aliments es farà una recollida juntament amb el grup de Voluntaris, pel banc d’aliments.

Pel que fa a la marató de 42 kilòmetres aquesta presenta una novetat i és que formarà part del calendari de curses de muntanya de la federació.

Un dels atletes confirmats és el campió d’Espanya d’ultra trails 2018 Andreu Simon i 12è al campionat del món de Zegama.

La mitja marató, de 21 kms, seguirà el mateix recorregut que en darreres edicions i la marxa popular de 13 kms, és la que aquest any compleix 30 anys de celebració.

Les inscripcions les podeu fer al web de la marxa, demà durant tot el dia a la plaça de l’església, en horari d’11 del matí a 2/4 de 2 i de 5 a 2/4 de 9 del vespre, o bé el mateix dia de la cursa.

Un any més Els Termes coincideix amb la celebració al Maresme de la cursa esportiva IRONMAN i per aquest motiu la carretera N-II, estarà tallada a la circulació de vehicles entre 2/4 de 8 del matí i les 7 de la tarda aproximadament. Per aquest motiu, el servei de bus interurbà entre Arenys de Munt i Arenys de Mar sols baixarà fins la rotonda de l´Ajuntament d’Arenys de Mar.

L’IRONMAN Barcelona arrencarà amb 3,8 km de natació pel mar Mediterrani, un inici especialment bonic i que els mateixos triatletes van votar com a millor circuit nedant del calendari al 2017.

Després d’aquest primer sector, els triatletes es trobaran amb una novetat d’aquesta edició, un circuit de ciclisme de 180 quilòmetres a dues voltes que inclou un tram per autopista i que l’organització ja va utilitzar en 2016. Això amb un desnivell mínim que permetrà arribar a velocitats altes just abans de tornar a Calella i afrontar els últims 42,2 km de cursa a peu.