El 95% de la població d’Arenys de Munt respecte les mesures de seguretat sanitàries

Des de la Policia Local d’Arenys de Munt afirmen que un 95% de la població esta respectant les mesures sanitàries establertes.

Així ho ha explicat el nou cap de la Policia Local, Xavier Geli, qui ha afegit que de moment segueixen amb la campanya d’avisos i encara no han sancionat a ningú. Xavier Geli també explica que des de la Policia també controlen el funcionament de les terrasses dels bars.

Des de la Policia també vetllen per evitar el consum d’alcohol a la via pública. Geli comenta que han detectat alguns punts on s’han produït “botellons”.

Pel que fa a possibles queixes dels veïns, el cap de la Policia explica que han rebut algun avís denunciant l’actitud d’alguns joves.

I com dèiem abans, Xavier Geli és el nou cap de la Policia, substituint a Javi Reina. Geli s’incorpora al cos policial d’Arenys de Munt procedent de Calella.

Xavier Geli explica que ja s’ha reunit amb la resta d’agents per establir nous objectius a assolir. El nou cap avança que properament comptaran amb un agent de proximitat.

I per últim, Xavier Geli també avança que té com a objectiu que la Policia tingui presència a les xarxes socials.