El 3 i 4 de desembre es farà la Fira de la Llum d’Arenys de Munt

A principis de desembre, concretament el primer cap de setmana, arriba a Arenys de Munt una nova edició de la Fira de la Llum, organitzada per l’Associació de Botiguers i Comerciants d’Arenys de Munt. És la Fira que dona ja inici a la campanya comercial de Nadal.

Hi haurà artesans alimentaris, tèxtils i de tot tipus de productes fets a mà, relacionats poc o molt amb la temàtica nadalenca o que podrien servir com a regal original per aquestes properes festes. L’any passat l’Ajuntament va estrenar les paradetes noves per a fer-hi fires i mercats medievals. El primer cap de setmana de desembre també sol ser quan l’Ajuntament engega els llums de Nadal, que ja estan col·locats i instal·lats bona part d’ells.

La presidenta de l’ABIC, Silvana Herce Dulsat, ha explicat que tota la fira estarà concentrada a la plaça de l’església. Hi haurà paradetes i també tallers per la mainada. Un de pintar i un de fer garlandes de Nadal, totalment gratuïts. També es farà un joc seguint la dinàmica del Cluedo. I caldrà deduir on s’ha amagat un dels personatges de l’ABIC i què han fet servir per amagar-lo. No cal inscripció.