És un cap de setmana organitzat per l’Ajuntament d’Arenys de Munt, l’Escola Natura del Corredor, Durbec i Viu el Parc. Les activitats previstes són dissabte 20 de noviembre, de 10 a una del migdia, una sortida de recerca i coneixement dels bolets. El punt de trobada és la plaça de l’Església a les 10 del matí. Cal portar calçat adequat per caminar i cistell. I diumenge 21 de noviembre entres les 10 i les duesd el migdia es farà l’Exposició de bolets. Aquest any, al Centre d’informació La Central de Can Jalpí. Al mateix lloc, a partir de les 11, es faran Tallers familiars. Són els tallers “Impressionats per la natura”, que és un taller d’estampació amb elements naturals; i “Fem bolets de fang”, que, com el sur propi nom indica, és un taller d’elaboració de bolets de fang.
Podeu trobar més informació si escribiu a p.montnegre.arenys@diba.cat o truqueu al telèfon 675581339.
I ja que és temps de bolets a Arenys de Munt, avui des de la ràdio hem anat a un restaurant per parlar de la cuina amb bolets. Hem anat a l’Era Restaurant per conèixer com viuen ells la temporada de bolets i quins són els plats estrella d’aquest any. Allà ens ha atès la propietària, Georgina Molet, qui ens ha repassat els plats que tenen el bolet com a protagonista.
Georgina Molet ens ha explicat també que el rovelló, el cep, el rossinyol i la trompeta de la mort seran els bolets “estrella” d’aquesta tardor i ens ha recomanat un plat per fer a casa.
Poden escoltar el directe sencer al web de la ràdio, a la carta.