Educació i Mediació segueixen donant servei als alumnes i usuaris telemàticament

El Departament d’Educació ha activat un pla d’acció per garantir l’aprenentatge en línia de l’alumnat i acompanyar els docents i els centres en l’ús de les eines digitals. L’objectiu del pla és proporcionar als docents i als centres educatius els recursos i les eines digitals que permetin donar continuïtat a l’aprenentatge en termes d’equitat i qualitat. D’aquesta manera, el sistema facilitarà als centres poder dur a terme les activitats i orientacions que aquesta setmana el Departament d’Educació ha posat a disposició del professorat. Ho explica la regidora d’Ensenyament, Tònia Vila.

Tònia també explica que des de l’Aula de Música ja s’estan impartint classes de manera telemàtica.

Una altra iniciatva del Departament d’Educació són les targetes moneder que ha impulsat la Generalitat de Catalunya. El Departament d’Educació ha invertit 6 milions d’euros per crear aquestes targetes que seran entregades a les famílies que benificiàries de beques de menjador a les escoles. Les targetes serviran perquè les famílies puguin adquirir aliments de primera necessitat durant la suspensió de l’activitat escolar.

Tal com ha dit la regidora, les targetes arribaran avui a Arenys de Munt i properament seran entregades a les famílies.

I per la seva banda el servei de Mediació municipal segueix atenent les situacions de conflicte o dificultats en la convivència de forma telemàtica. En un moment com aquest, en què les famílies es troben confinades a casa, és molt habitual i inevitable que es produeixin dificultats en la convivència o que aflorin conflictes complexos. Per aquest motiu el servei de Mediació ofereix la possibilitat de poder sol·licitar telemàticament la seva intervenció. Eva Noguera del servei de mediació, explica que s’intentarà resoldre els conflictes a través de trucades o videotrucades.

Podeu contactar-hi a través del correu electrònic mediacio@ademunt.cat o bé trucant al telèfon de l’Ajuntament: 937937980.