Durant la Setmana de la Gent Gran es farà un homenatge a Leandre Mora

La setmana de la gent gran d’Arenys de Munt es celebrarà entre el divendres 27 de setembre i el 4 d’octubre. Els actes començaran el mateix 27 de setembre amb la inauguració de l’exposició de manualitats que fan els usuaris de les dues residencies d’Arenys de Munt i de l’Esplai. També aquest any hi participaran les puntaires. La regidora de Gent Gran, Montse Batista, explica que també es farà una conferencia sobre alguna persona rellevant del poble. I ja dissabte 28 de setembre tindrà lloc el dinar de la gent gran i un homenatge al nostre company de la ràdio, Leandre Mora.

Per participar del dinar i festa d’homenatge, els tiquets es venen al preu de 7 euros a l’Esplai de jubilats i a la llibreria El Boli Blau. El dinar serà a les 2 del migdia a la sala municipal, i a partir de les 3 l’entrada serà lliure amb l’aforament limitat. Ja el dia 2 d’octubre es vol fer una trobada per començar a parlar de la creació del futur Consell de la Gent Gran.

També s’ha de concretar el dia per fer un homenatge als matrimonis d’Arenys de Munt que celebren els 50 anys de casats. Per acabar de perfilar aquesta festa hi haurà una nova reunió el 13 de setembre.

I parlant de gent gran us recordem que estan en marxa les inscripcions pels balls en línia i gimnàstica per a gent gran d’Arenys de Munt. Els cursos començaran el dimarts 17 de setembre amb el curs de gimnàstica suau, que es realitzarà de 7 a 8 de la tarda a l’Escola Sant Martí. Els dimecres serà el torn dels balls en línia, que seran a càrrec de l’Eva i es realitzaran en dos grups. El primer serà a 2/4 de 7 fins a 2/4 de 8 i l’altre de 2/4 de 8 fins a 2/4 de 9 a la Sala Municipal. Dijous, de 7 a 8 a l’Escola Sant Martí es realitzarà el curs de gimnàstica de manteniment. La inscripció té un preu simbòlic de 2 euros i les podeu fer a l’Oficina d’Atenció de la Vila.