Durant el setembre es pot veure a la central de Can Jalpí una exposició amb informació i jocs sensorials del Montnegre i el Corredor

Aquest mes de setembre hi ha una exposició a la Central del Parc de Can Jalpí, per conèixer el parc del Montnegre i el Corredor a través dels sentits i de petits jocs. Hi ha un personatge, Pep Carbó, que descobreix els secrets del paisatge, la vegetació, la fauna i trets històrics de la zona. Hi ha 10 plafons impresos, i dinàiques per treballar sentis com l’olfacte o l’oïda. Hiha un joc de memòria i un racó on fer un escrit o un dibuix. Es pot visitar els dissabtes, diumenges i dies festius, només del mes de setembre, entre les 10 del matí i les dues del migdia.

I aquest diumenge hi ha un taller de dissecció d’egagròpiles, dins el cicle de passejades per l’entorn de Can Jalpí. És la bola que vomiten els ocells amb les parts que no han pogut digerir dels animalons que s’han menjat. Hi apreixen trossos d’esquelet i restes que serveixen per saber què ha menjat.

Ho ha explicat Toni Herrero, responsable de la Central i l’empresa Durbec. Toni, bon dia