Durant dues setmanes no es podrà accedir a la Riera pel Rial Bellsolell, i la Rambla Francesc Macià serà de dues direccions

La circulació per les obres de la riera d’Arenys de Munt ha canviat avui degut al tall de la cruïlla del Bellsolell. L’entrada pel rial Bellsolell ha quedat tancada, per la qual cosa només es podrà accedir per la Rambla Francesc Macià, i un cop arribat al Bellsolell caldrà fer un canvi de sentit.

Durant dues setmanes no es podrà accedir a la Riera pel Rial Bellsolell, i el tram ja urbanitzat de Rambla Francesc Macià serà de dues direccions. A partir del 24 de març  està previst tornar a habilitar l’entrada a la Riera des del rial Bellsolell.

Les obres d’urbanització superficial de la Riera avancen d’acord amb el calendari previst. Per Setmana Santa estarà finalitzat el tram des del rial Bellsolell fins a l’accés per a vianants a la plaça de l’Església, just al començament del carrer Borrell, incloent-hi la calçada.

D’altra banda ja s’ha començat a distribuir el segon “Ajuntament Informa” sobre aquestes obres d’urbanització de la Riera. Aquest fulletó explica les places d’aparcament que tindrà aquest tram de la riera: una plaça per la farmàcia, dues per recàrrega de vehicles elèctrics, dues per la policia local i 12 places d’aparcament en horari lliure.

Aquesta edició també dóna resposta a preguntes dels arenyencs i arenyenques sobre els escocells, els fanals, el calendari i les terrasses dels bars.

Podeu descarregar l’Ajuntament informa al web de l’Ajuntament www.arenysdemunt.cat