Dues rotondes són la solució que proposa la Generalitat per fer més segur l’actual nus de l’autopista

El Departament de Territori de la Generalitat ha proposat als ajuntaments dels dos Arenys una solució urbanística per millorar l’actual nus de creuaments i carreteres sota l’autopista, on hi ha hagut diversos accidents, alguns de mortals.

Es faran dues rotondes de nova construcció, una a la part baixa i una a la part alta. D’aquesta manera, els vehicles que surtin de l’autopista i la vulguin agafar de nou en el mateix sentit per estalviar-se pagar un euro de més en peatges podran fer-ho per la rotonda corresponent.

S’evitaran així els actuals creuaments a nivell i els punts de mala visibilitat. Així ho comentava el regidor de Seguretat, Mobilitat i Espai Públic, Àngel Castillo, al programa Parlem del Poble de divendres a la ràdio

Pel que fa als terminis Àngel Castillo ha comentat que la idea del Departament és enllestir ara el projecte executiu i licitar l’obra dins d’aquest 2018. Per tant les obres es farien ja entrat l’any vinent

El regidor considera que ha estat una gran notícia que la Generalitat aposti per solucionar aquest punt de la carretera.

Es tracta d’una demanda de molts anys dels dos Arenys, i que el Departament de Trànsit no volia millorar perquè no ho considerava un punt negre. Ara la solució ve de la mà del Departament de Territori.

Aquesta solució també farà que desapareguin els problemes actuals de trànsit a l’entrada de l’Aiguaviva, on molts vehicles fan un canvi de sentit per tornar a agafar l’autopista en sentit Barcelona posteriorment.