Ja estan solucionades les dues avaries d’aigua que s’han produit de matinada

Aquesta nit i matinada hi ha hagut dues avaries importants a la xarxa d’aigua al poble que obliguen a tallar l’aigua a uns quants carrers. Les zones afectades són el barri de Sant Carles i l’àrea del carrer Borrell i voltants.

El cap tècnic d’Aigües d’Arenys, Àlex Sola Surís, ha explicat que la primera afectació, la de Sant Carles, és al carrer Bellavista, al tub de la xarxa principal que alimenta tot el barri. A aquest mateix tub, de fibrociment, ahir s’hi va fer una reparació. I amb tota probabilitat, al ser un tub molt antic, al obrir i tancar l’aigua ahir, de matinada s’ha produït un trencament del tub.

La segona avaria ha estat al Carrer Borrell, o també hi ha un equip d’Aigües d’Arenys destapant el tub. Quan acabin la reparació de Bellavista es centraran en aquesta. L’afectació està entre el carrer Vell i Carrer Nou, i el tub trencat alimenta el costat esquerra del Carrer Borrell, la Rasa i el carrer Nou. Es perdia unaimmensitat d’aigua i es podia inundar algun baix del carrer. Per això s’ha tancat l’aigua.

La previsió s’ha complert i s’ha restablert el subministrament passades les 11.