Dos helicòpters aterren dissabte a Arenys de Munt per atendre a dos successos diferents

Probablement el dissabte al migdia van sentir un d’helicòpter sobrevolant Arenys de Munt. Doncs bé, avui hem sabut perquè hi era. Va venir a rescatar una ciclista ferida greu a Collsacreu. La ciclista va patir una caiguda en una pista forestal de la urbanització i va a ver de ser traslladada en helicòpter a l’Hospital de Mataró. Els bombers rebre l’avís de l’accident prop de les 12 del migdia d’aquest dissabte, dia 4 de setembre. Una dona que circulava en bicicleta havia patit una caiguda en una pista forestal ubicada en el terme municipal d’Arenys de Munt, en concret als afores de la urbanització Collsacreu. La dona havia patit ferides greus, ja que arran de la caiguda se li havia clavat el manillar de la bicicleta a la pelvis i li havia causat una ferida per incisió profunda. Al lloc dels fets s’hi van traslladar tres dotacions terrestres i un helicòpter del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), que van ser els encarregats de fer el salvament de la dona. Finalment la víctima va ser evacuada en helicòpter fins a l’Hospital de Mataró, on es recupera de les ferides patides per la caiguda.

 

Per altra banda un altre helicòpter mèdic va aterrar dissabte al Camp de futbol per intentar reanimar un veí de la zona, que havia perdut el coneixement, pero no van poder fer res per salvar-li la vida.

En plana de successos el cap de la policía d’Arenys de Munt, Javi Reina, també ha explicat a l’informatiu que vandetenir tres joves que feien botellon a la carretera de Lourdes després de perseguir-los. Havien robat un mòbil. I també van detenir un conductor sense carnet i contra direcció a la carretera de Lourdes amb una taxa d’alcoholèmia molt elevada.