Donaviva ha programat un seguit d’activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones

El mateix 8 de març, l’associació farà la tradicional trobada a la plaça de l’Església amb el repartiment de clavells i altres activitats.  Laura Masdeu de l’Associació  ha explicat que, aquest any, aquestes activitats seran més participatives.

Hi participarà Lourdes Roig que farà una mostra de mocadors de colors amb l’objectiu de veure quin color afavoreix més a cada dona. Pili Alcaide farà una exposició de productes cosmètics naturals com per exemple, sabó i maquillatge. A més a més també es podran comprar les bosses solidaries fetes per la Santosh, així com diverses joies de la India. Les activitats finalitzaran amb una xocolatada.

D’altra banda, Donaviva i el grup de teatre del Centre Moral farà una representació que porta per títol “Reflexos de Lluna”. Durant l’obra es recitaran poemes escrits per Gioconda Belli.

La representació serà a la sala Corrioles dissabte dia 10 de març a 2/4 de 10 del vespre i diumenge 11 de març a 2/4 de 7 de la tarda. Les entrades es venen al web del Centre Moral i a secretaria, i també es vendran 20 minuts abans de la sessió.