Donaviva commemora demà el Dia Internacional de les Dones

A partir de les 10 del matí es farà la tradicional trobada a la plaça de l’Església amb el repartiment de clavells i altres activitats.  Laura Masdeu de l’Associació  ha explicat que, aquest any, aquestes activitats seran més participatives.

Hi participarà Lourdes Roig que farà una mostra de mocadors de colors amb l’objectiu de veure quin color afavoreix més a cada dona. Pili Alcaide farà una exposició de productes cosmètics naturals com per exemple, sabó i maquillatge.

A més a més també es podran comprar les bosses solidaries fetes per la Santosh, així com diverses joies de la India. Les activitats finalitzaran amb una xocolatada.

D’altra banda, Donaviva i el grup de teatre del Centre Moral farà aquest cap de setmana una representació que porta per títol “Reflexos de Lluna”. Durant l’obra es recitaran poemes escrits per Gioconda Belli.

El director de l’obra, Joan Llavador, ha explicat que aquesta obra té a la dona com a protagonista. Una obra reivindicativa i on es vol donar importància a les dones i aprofundir en el seu univers.

La representació serà a la sala Corrioles, dissabte a 2/4 de 10 del vespre i diumenge a 2/4 de 7 de la tarda. Les entrades es venen al web del Centre Moral i a secretaria, i també es vendran 20 minuts abans de la sessió.

Per la seva part, l’ajuntament d’Arenys de Munt llegirà un Manifest Institucional. Serà a les 12 del migdia davant de l’ajuntament.

La regidora d’Igualtat, Tonia Vila ha explicat que d’aquesta manera es volen sumar a totes les activitats que organitza Donaviva. A més a més, la regidora ha avançat que durant aquest mes de març es farà la presentació del llibre Dones d’Arenys, un recull de la vida de les dones del nostre poble.