Dolors Sabater, Diputada al Parlament per la CUP-Guanyem Catalunya, visita aquesta tarda Arenys de Munt

Aquesta tarda vindrà a Arenys de Munt la Diputada de la CUP- Guanyem Catalunya Maria Dolors Sabater Puig. Ve convidada per l’assemblea local de la CUP per tractar qüestions d’afectació municipal que tenen transcendència més enllà del municipi, i per fer una primera reunió de treball en vistes a les Eleccions Municipals de l’any vinent.

Sense experiència política prèvia, Dolors Sabater va encapçalar durant les eleccions de 2015 la candidatura ciutadana Guanyem Badalona en Comú, que va ser la segona força del consistori, i gràcies al vot de les forces d’esquerra, i un vot de CDC, va aconseguir esdevenir alcaldessa. El juny de 2018 va perdre l’alcaldia a causa d’una moció de censura presentada pel Partit dels Socialistes, que va comptar amb el suport del Partit Popular i Ciutadans.A finals del 2020 va deixar l’acta perquè es va presentar a les Eleccions al Parlament de Catalunya del 2021 amb la candidatura de CUP – Guanyem Catalunya, on van obtener 9 representants.

El regidor de la CUP, Guiu Muns Roura ha explicat que amb Sabater parlaran sobretot de com recuperar el servei de pediatria al CAP del municipi i del projecte de la nova i futura residència verge del Remei. També aboradaran ja qüestions més internes i organitzatives del partit de cara a començar a treballar en les Eleccions del 2023, definit ja els eixos del programa electoral. Qui vulgui pot acostar-se a saludar Sabater, que farà una volta pel poble a partir de dos quarts de 5