Dog Connection, d’Ona Fugarolas Herce, guanya el concurs d’emprenedoria d’enguany

Ahir es va fer l’entrega de premis del 6è concurs d’emprenedoria. Es va fer al Centre Cívic Can Mallol de la Torre i va acollir a una setantena de persones. La guanyadora va ser Ona Fugarolas Herce amb el seu projecte Dog Connection. És un centre de formació i educació canina que pretén oferir les eines per aprendre a educar al teu gos. Fugarolas Herce s’emporta el 1r premi valorat en 5.250 euros. La guanyadora es mostrava així de contenta davant els micròfons de Ràdio Arenys de Munt.

El segon premi, valorat en 3.150 euors, se’l va endur Montserrat Garcia Pulido amb el projecte Essential Mins, que ofereix productes naturals, 100% ecològics, per crear un bon ambient a casa i gaudir de benestar personal.

I en 3a posició, amb un premi de 2.100 euros, es troba David Ullés de Luca amb el projecte innovador de la guingueta de Can Jalpí, on s’ofereix una variada mostra gastronòmica combinada amb activitats esportives i de lleure.

I per últim, vam poder parlar amb Ricard Planas Bonet, membre del jurat, que va destacar la gran qualitat de tots els projectes, tant guanyadors com finalistes.