Diverses actuacions causen problemes de mobilitat a Arenys de Munt durant aquests dies

Ahir van començar les actuacions que està fent la Diputació a l’asfalt de la carretera C-61 en el seu pas per Arenys de Munt, des del pavelló de Can Zariquiey fins a les Quatre carreteres.

El primer que s’ha fet és rascar i apedaçar la calçada per anivellar-la, i ara es procedirà a l’asfaltat total de la carretera, primer en un sentit i després en l’altra.

El regidor d’Obres i serveis, Àngel Castillo, assegura que, a través de la policia local, es tractarà de minimitzar els problemes de mobilitat, i que està previst que l’actuació finalitzi demà dijous.

D’altra banda, s’ha produït un trencament del clavegueram al Carrer Borrell que està afectant a diversos carrers. Àngel Castillo ha dit que demà al matí es farà una actuació d’urgència, i que mentre duri, quedarà bloquejat el tram afectat.

Està previst que, per tal de facilitar la mobilitat dels vehicles, el carrer de la Rasa canviarà de sentit. Tot i això, durant el dia d’avui el web de l’Ajuntament publicarà un avís amb més detalls.

El tècnic d’Aigües d’Arenys, Àlex Sola, ha explicat que l’actuació consistirà en canviar el tub de formigó malmès per un tub de polietilè, i renovar els dos pous entre els que s’ha produït el problema.

L’actuació es farà demà i divendres i també els primers dies de la propera setmana.