Divendres podrem veure el documental “Pura Vida” a la seu dels Muntanyencs

Els Muntanyencs d’Arenys de Munt i el grup Amunt Nepal organitzen un cicle d’audiovisuals.

El primer serà divendres amb la projecció del documental  “Pura Vida”. A la cara sud de l’Himalaya, a set mil quatre cents metres d’altura, un alpinista comença a trobar-se malament.

El seu company dóna el crit d’alarma i comença una de les operacions de rescat més increïbles de la historia de l’Himalaya.

Iñaki Ochoa de Olza és l’alpinista que es va posar malalt mentre ascendia l’Annapurna, considerat un dels cims més perillosos del món, en els que el 40% de les persones que intenten coronar-lo perden la vida durant el camí.

Pura vida
 reconstrueix els 4 dies quan es va organitzar i desenvolupar l’operació de rescat de l’Iñaki, protagonitzada per 8 persones procedents de tot arreu del món, que van respondre a la crida d’alerta arriscant les seves vides per salvar la d’un altre.

Francesc Codina dels Muntanyencs, explica que l’objectiu del cicle és ajudar a Amunt Nepal que volen equipar un Hospital de Seduwa, a la Vall de Makalu del Nepal.

El cicle és amb entrada gratuïta i es farà recol·lecta de donatius. Si voleu participar serà divendres a 2/4 de 10 del vespre a la seu dels Muntanyencs.