Divendres es va fer la presentació de Pep Artigas Alsina com a alcaldable de JuntsxAdM

Desbordant, i amb olor de guanyador. Així va definir l’exconseller de la Generalitat Josep Rull a Pep Artigas i Alsina en el dia de la seva presentació oficial com alcaldable per JuntsxAdM. Rull va assistir a l’acte i al sopar posterior al Restaurant l’Era. I a la primera part de la vetllada, la que es va fer al Mercat Municipal, hi van assistir més de 140 persones. Allà hi va intervenir Rull, el mateix Pep Artigas, i la número 2 de la llista, l’actual regidora Vicky Devesa Jorge. Josep Rull va destacar l’empenta de Pep Artigas i la seva llista, així com el projecte que defensa Junts, tant al municipi com al país, que va qualificar d’excel·lent

Rull va dir que el compromís de Pep Artigas no és només de nom, sinó que és un compromís fort i amb mentalitat de corredor defons, en la defensa de la independència, el país, el benestar i el progrés.

I desbordant és com estava Pep Artigas Alsina durant l’acte. Va avançar alguns dels eixos del seu projecte, com la millora de carrers i barris, millores en la neteja i una aposta forta per polítiques de joventut, dinamització cultural i la conservació de l’entorn. Així s’expressava a micròfons de Ràdio Arenys de Munt.

Artigas va comentar que no podran elaborar una llista cremallera, intercalant home i dona, per la disponibilitat de noms amb els quals treballa per confeccionar la candidatura final.