Divendres es va fer la presentació de Josep Sánchez Camps com a cap de llista per Esquerra Republicana

Una sala d’Exposicions ben plena de gent va ser l’escenari de la presentació, el passat divendres, de Josep Sánchez Camps com a cap de llista per Esquerra Republicana d’Arenys de Munt. A part de tot l’equip d’Esquerra, simpatitzants i amics hi va ser convidada Diana Riba Giner, Diputada al parlament Europeu. Hi havia entre 140 i 150 persones, i totes van poder escoltar amb deteniment el discurs de Sánchez, amb el que aspira a revalidar l’alcaldia a les properes eleccions municipals del 28 de maig encapçalant la llista d’Esquerra Republicana. El gran eix del seu discurs va ser poder mantenir la confiança dels arenyencs per seguir transformant Arenys de Munt, sobretot en les àrees socials i de salut, amb aspectes mèdics i assistencials, afrontant el creixement de la població, tant l’augment del padró com l’envelliment.

Sánchez se sent motivat per la responsabilitat, i per tirar endavant el projecte transformador que porta Esquerra. Assegura que es faran realitat somnis que porten dècades esperant, com la nova residència geriàtrica i els serveis assistencials que convingui, com habitatge tutelat.

L’Eurodiputada Diana Riba Giner, present a l’acte, va destacar els punts més rellevants de la idea de Josep Sánchez a l’hora de fer un programa electoral, i va confessar no haver estat gaire anteriorment a Arenys de Munt, però que divendres, amb poca estona, ja havia pogut fer un tast de la nostra població i la seva gent. I un missatge directe per l’alcaldable. Que es deixi rodejar pels veïns que l’ajudin a empènyer i fer feina.

Diana Riba, la parella de Raul Romeva, també es va referir al procés independentista, com no podia ser d’altra manera, ja que trepitjava Arenys de Munt, el primer poble a fer una consulta independentista i que tothom coincideix en assenyalar el municipi com el punt d’origen del procés. Al seu entendre, que hi hagi alts i baixos de reivindicació és positiu per al procés, però que això no vol dir que tot hagi acabat ni molt menys. Assegura que veurem Catalunya independent, però no se sap quan. Hi haurà un proper referèndum, perquè és inevitable, però no hi ha calendari per fer-lo.

Arenys de Munt, doncs, segueix sent un símbol per la lluita independentista.