Divendres a la tarda la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, va lliurar la medalla centenària a Teresa Colomer, pels seus 100 anys

Qui pugués arribar-hi, amb la vitalitat de la Teresa, una dona nascuda el 5 d’octubre de 1921. Per tant, l’any passat va arribar als 100 anys, i aquesta tardor ja farà els 101, tants com dàlmates tenia la pel·lícula.  L’acte va tenir lloc al domicili de l’homenatjada, aquí a Arenys de Munt i hi van assistir familiars, amics, i representants polítics com l’alcalde, Josep Sànchez i Camps, i la directora territorial de Drets Socials a Barcelona, Lluïsa Nicolau, a més de la Consellera Violant Cervera, que és qui va fer entrega de la medalla.

Nascuda a Arenys de Munt, on ha viscut tota la vida, Teresa Colomer viu amb les seves dues germanes de 95 i 85 anys. Colomer va desenvolupar tota la seva vida professional com a modista autònoma.

L’alcalde d’Arenys de Munt va assistir a l’acte, acompanyat d’altres membres del seu govern, com la regidora de Cultura, Tònia Vila Paituví, i el regidor d’esports i Medi Ambient, Jordi Maimí Girbal. Sánchez ha destacat l’emotivitat de l’acte i la vitalitat de la Teresa. Diu que segur que la Qualitat de vida d’Arenys de Munt ha ajudat a que la Teresa arribi als 100 anys

Sánchez ha explicat que primer es preveia un acte de Petit format però va acabar sent una gran trobada d’amics i familiars, membres del govern i regidors d’altres formacions.

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Drets Socials. Es tracta d’una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

Al acabar l’acte institucional, la formació política de JuntsxAdM, van aprofitar la presencia de la Consellera Cervera, de Junts per Catalunya, per anar-hi a dinar, en el qual també hi era el Conseller d’Interior, el premianenc Miquel Buch, la diputada Judith Toronjo Nofuentes, i el coordinador de Junts, Carles Bosch, a més d’altres membres del partit, tant a nivell local com nacional, com regidors de la formació i el cap de llista, Pep Artigas. Va ser una trobada on van poder fer moltes preguntes a la Consellera de Drets Socials, Violant Cervera, per recollir coneixement que els permeti implementar accions que ajudin a la gent d’Arenys de Munt, tal com afirmava el mateix Artigas a les xarxes socials.