Divendres a la nit s’estrena a la ràdio un nou programa, de contingut eròtic

Aquest divendres s’estrena a Ràdio Arenys de Munt un nou programa. S’emet a les 10 de la nit, una hora prudencial, cap al tard, ja que es tracta d’un programa eròtic. Es diu Erotitzades, i aquest és un nom que ja hem sentit altres vegades a la ràdio perquè en alguna ocasió hem pogut parlar d’un llibre que es diu així, erotitzades, més enllà del desig, amb les seves autores, les arenyenques Fina Joseph Caballé i Anna Moore Forn. Van escriure un llibre de relats eròtics, van fer-ne la presentació pública, i tot plegat els ha satisfet tant que s’han engrescat a fer també un programa de ràdio amb l’erotisme com a clar protagonista. El programa durarà una mitja hora i inclourà diverses seccions.

Una de les conductores de l’erotizades, Fina Joseph Caballé, ha explicat que hi haurà seccions diverses, anomenades Zoner erògenes, com una d’explorar paraules relacionades amb l’erotisme, una altra serà una lectura de fragmentsde relats  propis o d’altres autors, coneguts o novells. També es demanarà la prticipació de gent de totes les edats per saber com viu cadascú l’erotisme, o una altra secció de notícies curioses d’ara i de la història eròtica de la humanitat, així com un apartat on s’explicaran joguines sexuals, i una dinàmica on-line de meditació.

La idea és fer un programa dinàmic, amb secccions curtes, que tingui ritme, i que hi càpiguen totes en mitja hora, però el programa anirà evolucionant a mesura que els seus oients el facin créixer i el derivin més cap a una secció que cap a l’altra.