Diumenge es fa a Can Jalpí la caminada de Marxa Nòrdica en Família de la Diputació, amb una recollida d’aliments

El diumenge 18 de setembre Arenys de Munt acollirà una caminada del circuit Marxa Nòrdica en Família de Diputació, projecte que es va iniciar el març passat. Es tracta d’una activitat no competitiva i a l’abast de tothom, que té per objectiu fomentar l’activitat física en espais naturals de la província de Barcelona a través de la pràctica de la marxa nòrdica.

El circuit està format per deu caminades diferents, fruit de la feina conjunta de la Diputació de Barcelona amb deu municipis de la província de Barcelona, seus de cadascuna de les caminades, un dels quals és Arenys de Munt. L’activitat està oberta a tothom.

Durant cada jornada estan previstes activitats complementàries a la caminada, com una formació bàsica de marxa nòrdica i un taller educatiu per a infants, així com un taller de jocs infantils. Es farà préstec de bastons de marxa nòrdica a totes aquelles persones que no en disposin i totes les persones participants estaran cobertes per una assegurança d’accidents.

Les inscripcions són gratuïtes i per ordre de formalització, fins a esgotar la disponibilitat de places. És un projecte solidari, per la qual cosa, per completar la inscripció, s’emplaça tothom a col·laborar en la campanya de recollida d’aliments que es realitzarà, aportant aliments diversos a la carpa que estarà destinada a aquest fi, que aniran destinats al Banc d’Aliments d’Arenys de Munt.

Ho ha explicat el regidor d’Esports, Jordi Maimí Girbal

I aprofitant que diumenge es fa aquesta activitat de marxa nòrdica i que hi té associada una recollida d’aliments, la regidoria d’Acció Social ha decidit ampliar aquesta recollida amb un punt on poder deixar aliments per a tota aquella gent que no participi a la marxa. Serà a la plaça de l’església per fer-ho més cèntric, i durant tot el matí. Necessiten sobretot oli, sucs de fruita, café i cacau soluble. També es necesiten productes d’higiene. Ho ha detallat la regidora Montse Batista i Alsina

Com dèia la regidora, l’horari d’obertura del punt de recollida  a la plaça és entre les 9 del matí i dos quarts de dues del migdia.